Reactie plaatsen

Reacties

Daphne
4 maanden geleden

Anna maakt prachtige nagels, ze zorgt dat het wordt zoals ik hoop. De vorm, kleur, dikte en vooral sterkte en flexibiliteit. Ik ben nu 3 x geweest en alle 3 de keren erg happy. En ook niet onbelangrijk, het is een leuke meid waar ik me meteen bij op m'n gemak voelde.

Anne
2 jaar geleden

Ik heb Anna advies gevraagd over de scheuren in mijn nagels. Ze heeft mijn nagels behandeld en heb nu weer prachtige nagels. TOP en vakkundig benaderd en behandeld!

Yakandra
3 jaar geleden

Ben superblij met mijn nagels zijn mooi strak gezet en alles is hygienisch en Anna is heel klantvriendelijk neemt echt de tijd voor je­čśâ

Maura
3 jaar geleden

Anna is echt een topper! Ze neemt alle tijd voor je en gaat professioneel te werk. Nagels zitten wekenlang echt mooi! En ze kan prachtige kunstwerkjes maken van je nagels. Dus echt wekenlang genieten!

Alies
3 jaar geleden

Al heel vaak mijn nagels door Anna laten doen!! Ze doet het super netjes en mooi!! Ga elke keer weer blij met mooie nagels weg!! Ze denkt mee en geeft advies. Ze probeert dingen uit die ik wil en gaat altijd door tot ze een mooi resultaat heeft! Zeker een aanrader

Chey
3 jaar geleden

Erg fijn om hier je nagels te doen!! Anna denkt met je mee en helpt je graag. Ze werkt erg netjes en hygi├źnisch. En daarnaast is ze ook nog eens heel klantvriendelijk. Al met al een topper dus!!

Asle
3 jaar geleden

Anna is altijd even vriendelijk en bereid mee te denken in leuke nieuwe ontwerpen. Ze werkt strak, netjes en levert top resultaat. Ze nailed het!

Janet Melenboer
3 jaar geleden

Ik ben nu 8 a 9 keer bij Anna geweest en het bevalt me prima. Ze heeft van haar hobby (bijna) haar werk gemaakt. Ze weet waar ze het over heeft en elke x ben ik weer verrast. Ze is heel secuur, erg blij mee. Gr

Amy Melenboer
3 jaar geleden

Sinds december 2020 kom ik al bij Anna en ben keer op keer super tevreden over mijn nagels en het resultaat! Anna geeft tips, maar luistert vooral naar mijn wensen. Anna heeft het afgelopen half jaar ook bijgeschoold, wat ik ook gelijk terug zie. Ze wil altijd topkwaliteit leveren en dat siert haar heel erg. Elke nagelsessie is gezellig, en ik loop altijd vrolijk met een nieuwe set naar huis! Zeker een aanrader!

liefs, Amy